Second Chance

Algemene dagbesteding in Damwoude

Algemene voorziening Second Chance

Een tweede kans voor mensen en goederen

De kringloopwinkel Second Chance is de ontmoetingsplek in Damwoude. Hier kunnen mensen terecht voor een vers kopje koffie of thee en een heerlijke snack. De naam is Second Chance betekent tweede kans omdat iedereen een nieuwe kans verdiend.

Een dag in de kringloopwinkel verloopt heel gevarieerd. Naast het feit dat sommige vrijwilligers vaste taken hebben is er altijd vraag en aanbod van klanten. Dat maakt dat gedurende de dag er veel verschillende bezigheden zijn.
Al deze bezigheden zijn gerelateerd aan het werk in de kringloopwinkel. Je kunt denken aan sorteren van binnen gekomen goederen zoals decoratiemateriaal, huishoudelijke goederen, boeken, cd en dvd’s maar ook kleding en speelgoed. Het testen en schoonmaken van deze goederen, prijzen en in de winkel plaatsen. Er zijn diverse bezigheden in de keuken en onze coffee corner. En uiteraard zijn er kassawerkzaamheden die gedaan mogen worden.

Daarnaast moet de winkelruimte en naaste omgeving schoon gehouden worden. Binnen deze werkzaamheden zoeken we naar die bezigheden die het beste bij jou passen, zodat je de dag (dagdeel) op een zinvolle manier kunt besteden. We nodigen jou van harte uit om eens te komen kijken en proberen.

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Adres
Moarrewei 13, 9104 LA Damwoude
0511-401203

Help ook mee in Kringloopwinkel Second Chance

Ben jij opzoek naar een dagbesteding of wil jij meehelpen in Kringloopwinkel Second Chance? Dan komen wij graag met je in contact.

Contact0511-401203