Opslag & Recycle bedrijf

Algemene dagbesteding in Damwoude

Algemene voorziening Opslag & Recycle bedrijf

Tegengaan van verspilling

Op onze locatie ‘Second Chance’ is sinds 2016 de opslag en recycling georganiseerd Allerhande meubilair, huishoudelijke electronica, kleding, verlichting, bedden, gereedschap, decoratieartikelen, worden hier binnen gebracht. De goederen worden beoordeeld, gesorteerd, getest en gekeurd waarna ze een nieuwe bestemming krijgen. Wij werken met een boedelservice. Het leeghalen en uitruimen van een woning, b.v. na een overlijden, kan een emotionele gebeurtenis zijn. Wij bieden mensen die daar tegenop zien, onze hulp aan.

Van alle goederen die binnen komen moet worden bekeken of ze goed en gaaf zijn. Zijn ze nog bruikbaar en kunnen ze hersteld worden of moeten ze gedemonteerd worden. Soms moeten de goederen gedemonteerd worden, we brengen ze dan terug tot grondstoffen die weer verkocht kunnen worden denk aan computers en allerhande elektronica. We sorteren hout, ijzer en oud papier. Sommige meubels die binnenkomen zijn geschikt voor een tweede leven of moeten daarvoor hersteld worden. Kleding wordt gesorteerd op bruikbaarheid soms moeten ze gewassen of hersteld worden. Goederen worden gehaald met onze eigen bus en verwerkt in het opslag en recycle bedrijf.

Bij het opslag en recycle bedrijf zijn er heel veel uiteenlopende bezigheden waar jij bij kunt helpen. Op die manier ben jij betrokken bij de zorg voor een goed milieu en kun je mensen die het minder hebben van dienst zijn.

Adres
De Moarrewei 13
9104 LA Damwâld

Help ook mee in het Opslag & Recycle bedrijf

Ben jij opzoek naar een dagbesteding of wil jij meehelpen in het Opslag & Recycle bedrijf? Dan komen wij graag met je in contact.

Contact0511-401203